U bent hier: home » gezelschapsdieren » honden » begeleidings-programmas » puppyprogramma

puppyprogramma

Speciaal voor opgroeiende pups hebben wij een begeleidingsprogramma. De meeste pups komen voor het eerst bij ons in de praktijk voor de 9-weken enting en 3 weken daarna voor de 12-weken enting. Na de 12-weken enting worden de dieren jaarlijkse ingeënt. Dit betekent meestal dat wij de pups pas na een jaar weer terugzien. Regelmatig lopen we dan tegen problemen aan die in een vroeg stadium gesignaleerd en voorkomen hadden kunnen worden. Denk hierbij aan groeistoornissen, gebitsproblemen (stand van het gebit), overgewicht en gewrichtsproblemen. 

Pups hebben een voeding van hoge kwaliteit nodig die hen op de juiste manier ondersteunt tijdens de groeiperiode. Ook daarna blijft voeding belangrijk in het leven van uw hond. U kunt hiermee problemen op latere leeftijd voorkomen.

Hoe werkt het?
Om u en uw pup op de juiste manier te kunnen begeleiden, bieden wij u een begeleidingsprogramma aan. Dit houdt in dat u 1x in de maand op puppyconsult komt bij één van onze speciaal opgeleide assistentes. Tijdens dit consult wordt uw pup helemaal nagekeken en krijgt u nuttige informatie. Bij enige twijfel wordt uiteraard de dierenarts ingeschakeld. 

Met het begeleidingsprogramma willen wij bereiken dat uw pup op een gezonde en verantwoorde manier opgroeit, dat eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekt en opgelost kunnen worden en dat hij/zij met plezier bij ons in de praktijk komt.