Zoekt u een goed geoutilleerde eerstelijns praktijk?

Lees verder voor de mogelijkheden binnen onze praktijk.
Lees verder

Geen zin om lang in de wachtkamer te zitten?

Omdat wij op afspraak werken, hoeft u nooit lang in een volle wachtkamer te wachten.
Lees verder

Nieuwe pup?

Wij helpen u om uw pup op een goede verantwoorde manier op te laten groeien.
Lees verder

Jaarlijks vaccineren?

Jaarlijkse controle is meer dan een vaccinatie alleen.
Lees verder

Ontwormen, ontvlooien, voeding?

Onze paraveterinairen voorzien u graag van deskundig advies.
Lees verder

Bang voor de narcose?

Met onze moderne anesthesiemethoden is er een zeer goede en veilige narcose te bereiken.
Lees verder

open dag

Zaterdag 6 oktober houden wij een open dag! Tijdens deze dag kunt u onze praktijk bekijken en komt u verder dan alleen de welbekende spreekkamer. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze operatiekamer, de röntgenruimte, de verschillende opnames, het laboratorium enz.

Voor de kinderen zal er een speurtocht worden georganiseerd. Via een route door het praktijkpand zal de levensloop van de hond en kat gevolgd worden van pup/ kitten tot senior en alles wat daarbij komt kijken. Wanneer de ingevulde vragenlijst wordt ingeleverd staat er een leuke attentie klaar!

Tevens zullen er een aantal leuke demo's plaatsvinden!
Er zal een demonstratie schapendrijven worden gegeven door ‘Het Drentse Lanschap'. Hierbij kunt u zien hoe de herder zijn schapen bijeen houdt d.m.v. een hardwerkende hond!
Ook zal hondenschool de ‘Hondenspecialist' uit Bovensmilde een demonstratie doggydance geven!

schapendrijvengolden retriever

De gehele dag zullen er filmpjes worden gedraaid en is er een ‘insectenverteller' met levende insecten. Voor de kinderen is er een springkussen en in een verwarmde tent zullen wij koffie, thee en ranja schenken met iets lekkers erbij. Voor de kinderen staat er tevens een suikerspinkraam!

Ook organiseren wij een tekenwedstrijd: teken of knutsel je eigen of een ander mooi huisdier! De tekeningen of creaties kunnen tot 1 oktober ingeleverd worden met naam, leeftijd, adres en telefoonnummer bij de balie van onze praktijk. Tijdens de open dag op 6 oktober krijgen alle creaties een mooi plekje. Op deze dag worden om 15.00 de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar) bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats.

Bij het Drents Dierentehuis in Beilen is op 6 oktober ook een open dag. Door middel van een ludieke pendeldienst die wij verzorgen kunt u tussen 10.30 en 13.30 gratis op en neer worden gebracht!

Programma:
10.00 opening
10.30 demo schapendrijven
11.30 demo doggydance
13.00 demo schapendrijven
15.00 prijsuitreiking tekenwedstrijd
16.00 afsluiting

Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje!