U bent hier: home » gezelschapsdieren » honden » voeding » onderhoudsvoeding » virbac voeding

Virbac voeding

VETERINARY HPMvan Virbac is een nieuwe generatie voeding die aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een hond of kat. Het assortiment is gebaseerd op een hoog eiwit - laag koolhydraat formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten.

MINDER VAN WAT NIET BELANGRIJK IS:
MINDER KOOLHYDRATEN


Veterinary HPM benadert zo nauwkeurig mogelijk de natuurlijke behoefte van een carnivoor door een samenstelling met 40% minder koolhydraten dan andere beschikbare hondenvoedingen. Het bevat geen mais, tarwe of gluten.

MEER VAN WAT BELANGRIJK IS:
MEER EIWIT


 

De natuurlijke dieetkeuze van een carnivoor is rijk aan eiwitten. Veterinary HPM heeft het hoogste gehalte aan dierlijke eiwitten beschikbaar in de markt. Dit resulteert in een nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van een carnivoor en in een uitmuntende smakelijkheid.

TOT WEL 10 GEZONDHEIDSVOORDELEN
Dankzij het nutritionele profiel en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM meer dan alleen een onderhoudsvoeding. Het biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen ter ondersteuning van een goede conditie en gezondheid.

Vraag een van onze medewerkers naar advies en informatie.

Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op www.virbac.nl/veterinary-HPM.