Zoekt u een goed geoutilleerde eerstelijns praktijk?

Lees verder voor de mogelijkheden binnen onze praktijk.
Lees verder

Geen zin om lang in de wachtkamer te zitten?

Omdat wij op afspraak werken, hoeft u nooit lang in een volle wachtkamer te wachten.
Lees verder

Nieuwe pup?

Wij helpen u om uw pup op een goede verantwoorde manier op te laten groeien.
Lees verder

Jaarlijks vaccineren?

Jaarlijkse controle is meer dan een vaccinatie alleen.
Lees verder

Ontwormen, ontvlooien, voeding?

Onze paraveterinairen voorzien u graag van deskundig advies.
Lees verder

Bang voor de narcose?

Met onze moderne anesthesiemethoden is er een zeer goede en veilige narcose te bereiken.
Lees verder

Tarieven gezelschapsdieren

Gezelschapsdieren:
Wilt u een voordelige dierenarts? Wat u moet betalen voor een bezoek aan de dierenartsenpraktijk staat van tevoren niet altijd vast. De kosten zijn afhankelijk van de tijd, medicijnen en materialen die nodig zijn. Daarnaast is er verschil in de kwaliteit, service en disciplines van verschillende praktijken waardoor verschil in tarieven mogelijk zijn.
Als u bij onze praktijk een afspraak maakt reserveren wij meer tijd voor u dan bij de meeste dierenartspraktijken. U wordt altijd ontvangen door een deskundige dierenarts met veel ervaring die veel nascholing volgt om bekwaam te zijn met nieuwe ontwikkelingen.
Zo krijgt uw huisdier bij ons ruim de tijd voor goed onderzoek en kunt u alle vragen beantwoord krijgen. Telefonische vragen, overleg over uitslagen en controles na operatie zitten bij de prijs in. U bent bij ons dus voordelig uit!

Operaties:
Ook bij operaties zijn er verschillen in apparatuur en werkwijze tussen dierenartspraktijken. Is er een aparte operatie ruimte waarbij goed steriel gewerkt kan worden? Is er een aparte ruimte voor honden en katten om uit te slapen na de operatie of ligt uw kat tegenover een grote hond? Krijgen de operatie patiënten standaard beademing en hartbewaking?
Bij ons krijgen dieren standaard pijnstilling reeds voor de operatie. Iedere operatie met narcose heeft risico's. Alle operatiepatiënten bij onze praktijk krijgen daarom hartbewaking en extra zuurstof. Daarna kunnen ze uitslapen in gescheiden en lekker verwarmde ruimtes. De risico's zijn daarmee klein, het herstel na operatie is snel. Controle na operatie zit standaard bij de prijs in. Bij alle operaties krijgt u advies over de nazorg die u thuis nog kunt verlenen aan uw dier.
Voor normale tarieven bent u bij ons verzekerd van een goede operatietechniek, een extra veilige narcose en een complete nazorg voor uw huisdier. De kans op complicaties is daardoor heel klein.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en de tarieven, neem dan contact met ons op.