Zoekt u een goed geoutilleerde eerstelijns praktijk?

Lees verder voor de mogelijkheden binnen onze praktijk.
Lees verder

Geen zin om lang in de wachtkamer te zitten?

Omdat wij op afspraak werken, hoeft u nooit lang in een volle wachtkamer te wachten.
Lees verder

Nieuwe pup?

Wij helpen u om uw pup op een goede verantwoorde manier op te laten groeien.
Lees verder

Jaarlijks vaccineren?

Jaarlijkse controle is meer dan een vaccinatie alleen.
Lees verder

Ontwormen, ontvlooien, voeding?

Onze paraveterinairen voorzien u graag van deskundig advies.
Lees verder

Bang voor de narcose?

Met onze moderne anesthesiemethoden is er een zeer goede en veilige narcose te bereiken.
Lees verder

Tarieven landbouwhuisdieren

De rundveedierenartsen van DAP Beilen hebben het meest plezier van hun werk als ze met gezonde koeien bezig zijn. "Een ernstig zieke koe eist veel inspanning”, vertelt dierenarts Bernd Hietberg, "maar met een lage kans op succes. Je kunt dus beter vroeger in het proces ingrijpen.” De filosofie van de praktijk is dat elke euro die een boer betaalt, drie tot vier euro moet opleveren. "Als je dat kunt staven en goed communiceert, krijg je niet meer te horen dat je te duur bent.” (Bron Tijdschrift voor Diergeneeskunde, september 2015)

Abonnementssysteem:
De praktijk hanteert een abonnementssysteem. Als veehouder kunt u zelf kiezen of u hieraan mee doet. Voor een vast bedrag per koe per maand komen we gratis voorrijden als u tussen acht en negen ’s ochtends belt en betaald u een lager tarief voor de handelingen en medicijnen.

Het Tijdschrift voor Diergeneeskunde heeft in september 2015 hier een artikel over geschreven in samenwerking met onze dierenarts Bernd Hietberg

” Het systeem heeft grote voordelen: "Omdat je zo makkelijk op het bedrijf komt, geef je geen gratis advies meer per telefoon. Maar je bent ook het eerste aanspreekpunt als er gezondheidsproblemen zijn. Wij worden als eerste gevraagd bij diarree, en niet de voeradviseur. Verder vragen veehouders bij ons niet of herhalingsvisites wel nodig zijn.” Ook voor de koeien is het volgens Bernd beter. "De boeren wachten niet tot een ziekte ernstig wordt voor ze om hulp vragen. Daardoor herstelt bij ons 90 tot 95 procent van de operatie patiënten probleemloos waarbij lebmagen meestal zonder antibiotica. We zijn er namelijk al bij als de koe nog een goede weerstand heeft.”

Meer informatie?
Meer informatie over onze werkwijze of tarieven? Vraag naar een van onze rundveedierenartsen. Tel: 0593 522456